OM OCTANEN

OM OCTANEN

Du har vores
opmærksomhed.

Det er vigtigt for os, at du og dine behov er i fokus. Ligegyldigt hvad opgaven er, bliver den varetaget med omsorg.

Få et uforpligtende
møde.

Det kan være i er i tvivl om hvad i mangler, så lad os tage et møde kvit og frit. Lad os sammen finde ud af hvad er den bedste løsning for jer.

Hvem & Hvad er Octanen helt nøjagtigt?

En lille virksomhed, der altid har kunden i fokus.

Octanen blev startet 1. August 2018, navnet stammer fra et online alias Artur Prip har brugt siden 1999. Siden Adobe kom ud med deres løsninger til grafik og meget andet siden da, har Artur Prip haft fingeren på pulsen hvad angår nye værktøjer men også trends. Hvilket har resulteret i den virksomhed du ser i dag.

Hos Octanen er der altid fokus på den individuelle kunde, vi mener at det er vigtigt at du og dine behov bliver dækket og du får høj service og kvalitet. I dag består Octanen af et bredt netværk af samarbejdspartnere såvel som dygtige folk der står klar til varetage enhver opgave.

Mød Vores Designere

Passion og forkærlighed til det vi laver, er hvad driver os.

Artur 'Octanen' Prip

Rune Stigart

Christinna Krog Andersen

Få et uforpligtende møde

Erfaring

Passion & Viden

Erfaring og viden er ikke alt, det som driver os frem for alt er passion for det vi laver. Vi brænder for vores arbejde og elsker det. Det er hvad giver os det drive vi har.

Sammarbejde

Vi er der for dig

Vi er der for dig! Det har du sikkert hørt før. For os er alt fra første møde, produktionen frem til et leveret produkt. Er altid i dialog med dig og du vil altid være up-to-date.

Ingen Dikkedarer

Tryghed

Hos os er det uhyre vigtigt, at i er i trygge hænder. Derfor er der intet med småt her, vi taler lige ud af posen og finder den bedste løsning til jer.

Kundernes Erfaringer

Ring til os

+45 – 61 60 03 52

Skriv til os

artur@octanen.com

© 2019 All rights reserved Octanen.